Davide Morosonotto - Nemo 2. - A kőóriás
Megjelenés ideje: 2017
ISBN: 9789634033158
248 oldal
Méret: 141 x 200
Ára: 2990 Ft
Nemo 2. - A kőóriás
Fordította: Todero Anna
Nemo lemondott a nevéről, hogy az óceánt átszelve visszaszerezze a rejtélyes kincset, amely megmentheti Bundelkhand királyságát a hódítóktól. A sötét bőrű hercegnek messzire kell menekülnie.
Léghajójával átrepül Európa fölött Daniel, Ashlynn és a hűséges kutya, Nautilus társaságában. Az úti cél Prága, itt él az a rabbi, aki talán segíthet Nemónak megfejteni a kincshez elvezető üzenetet, még mielőtt a mindenre elszánt Zeta és a vörösök rátalálnának a fiúra.
Az indiai herceg és útitársai legendás lényekkel, gólemekkel és titokzatos jelképekkel teli világba csöppennek. Miközben a prágai sikátorokban köd gomolyog, Nemo múltja és veszedelmes küldetése körül is egyre sűrűbb a homály.

A névtelen fiú után ez Nemo történetének második része, az ifjú feltalálóé, akiből később a legendás Nemo kapitány lett.
Fordította: Sermann Eszter
,,Harminc naplemente elég volt, hogy őrülten beléd szeressek." Nikki Bali szomszédságában, egy mesés szigeten született és nőtt fel. Állatorvos és jógaoktató. Alex egy igazi brit szoknyavadász,...
Fordította: Hermann Alexandra
Channari arcát egy démonboszorkány gonosz átka elcsúfította. Vanna az egyetlen ember, akiben megbízhat, mert tudja, hogy nővére nem szörnyszülött, és teljes szívéből szereti. Ők ketten...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
JÁTÉKSZABÁLYZAT