Kasie West - Az igazság pillanata
Megjelenés ideje: 2021
ISBN: 9789635840489
272 oldal
Ára: 2990 Ft
Az igazság pillanata
Fordította: Nánási Yvette
A tizenhat éves Hannah Moore pontosan tudja, ki is ő: a sikeres úszó, aki hamarosan ösztöndíjjal fog bejutni az egyetemre. Ami persze abszolút megéri a kemény munkát, még ha a folyamatosan sajgó válla nem is feltétlenül ért egyet ezzel az állítással. Így hát, amikor az uszodában felbukkan a mozihős Heath Hallnak öltözött fickó, és tönkreteszi az úszóversenyt, Hannah nincs oda az örömtől. Elhatározza, hogy meg fogja akadályozni, hogy ez az alak még egyszer keresztülhúzhassa a számításait. Csak hát nem igazán tudja, ki lehetett a rendbontó.

Az ismeretlen figura nem az úszóversenyen okozott először felfordulást. Egy kis nyomozást követően az is kiderül, hogy meglepően sok ember lapulhat a maszk mögött - többek között Hannah volt barátja, valamint a legjobb barátnőjének imádottja is. A lányt hamarosan beszippantja az ál Heath Hall titokzatos világa.

Amint egyre közelebb kerül a maszkos fiú kilétének felfedéséhez, Hannah magával kapcsolatban is ráébred pár meglehetősen kellemetlen igazságra: például, hogy mennyire nehezen viseli rég elhunyt bátyja árnyékát, amely még mindig meghatározza a család mindennapjait, vagy, hogy talán nem is annyira elégedett a döntéseivel, mint ahogyan azt állítja... És hogy úgy tűnik, belezúgott abba a pasiba, akiről a legkevésbé sem gondolta volna, hogy valaha is megkedveli.
Fordította: Halmai Gergely
Ismerős a mese: adott egy kedves és gyönyörű fiatal lány, aki édesanyját gyászolja; egy odaadó apa, aki mindent megtesz, hogy visszahozza az anyai szeretetet a lánya életébe. És egy önző,...
Fordította: Kallai Nóra
Traktorok, kombájn, targonca! Egy gazdaságban rengeteg hatalmas és érdekes jármű van, amelyek sosem fogynak ki a munkából. El kell vetni a magokat, gondozni kell a földet, majd be kell takarítani...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
JÁTÉKSZABÁLYZAT